top of page

KURS & WORKSHOPS

Kvinnehelse

Hvorfor et dypdykk i Medisinsk Yoga for kvinnehelse? Både i arbeid med mennesker og i livet generelt møter vi på mennesker med forskjellige utfordringer.

Etter å ha jobbet med mennesker over mange år, særlig mange kvinner, er det flere utfordringer som flere har til felles også på tvers av aldre.

Det er ekstremt mange som sliter med PMS, endometeriose, infertilitet, overgangsalder og liknende, og dette er tall som er økende. Det er nå en gang slik at vi er skapt forskjellige, men samtidig former samfunnet og tilværelsen oss. Det viser seg at en del overføres genetisk, men det meste er påkjenninger fra miljøet vi lever i. Det er jo fantastisk å tenke på at vi kan endre og styre hvordan vi har det i stor grad, særlig når vi har et så kraftfullt verktøy som Medisinsk Yoga tilgjengelig.

Eldre kvinne mediterer ute.
emma-simpson-mNGaaLeWEp0-unsplash-min.jpg

Hvordan kan vi som kvinner støtte disse naturlige prosessene i kroppen slik at vi kan få gode dager?

Liker du å jobbe i hagen, eller og stelle med plantene dine? Stell like godt med kroppen din  som du steller med hagen din og plantene dine. Hvilket «miljø» vil du at plantene dine skal leve i? Slik er det med kroppen vår, det er viktig å tenke på hvordan vi behandler den. Tenke på at vi skal ha den med oss hele dette livet og det er vel ønskelig å ha en så velfungerende kropp som mulig.

Så hva gjør vi?

I dette kurset er det både teori og praksis. Teori for når vi øker bevisstheten og forstår hva som skjer og hva vi kan gjøre er det letere å bevege seg inn i den praktiske delen. Du vil få tilgang til programmer og teknikker som kan støtte deg i din hverdag.

Praktisk info

Kursholdere er Cathinka Devor og Marianne Feydt.
Du kan lese om deres bakgrunn under fanen "om oss".

bottom of page