top of page

RESSURSER

Medisinsk Yoga Norge er opptatt av kvalitet hvor vi ønsker at det som tilbys gjennom våre utdanninger har støtte i forskning, faglitteratur og praksis. Derfor har vi hentet inn fagpersoner som er spesialister i sitt fagfelt. Med på laget har vi en fysioterapeut og en jordmor - begge med bakgrunn som yogalærere.

Disse ressurspersonene bidrar inn som sparringspartnere og som hovedlærere i noen av utdanningene vi tilbyr. 

Her vil det kommer inn flere personer.

FYSIOTERAPEUT ANNA LEJERSTEDT

*sette inn bilde av anna - hun med legefrakk og plakat i bakgrunn*

Anna Lejerstedt er vår hovedlærer i utdanningen "Medisinsk Yoga ved vestibulære sykdommer."

Hun har mer enn 20 års erfaring som fysioterapeut (Lunds Universitet, 2000) og har siden 2007 jobbet som spesialist i svimmelhet. Hun er en av de første fysioterapeutene i Norge som har spesialisert seg i dette faget og hun har i årenes løp lært opp mange andre terapeuter.


Anna er også utdannet yogainstruktør (2016), og bruker sin kunnskap om blant annet pusteteknikker i forhold til angstproblematikk og søvnproblemer. Noe som mange med
svimmelhet også er plaget med.

Du kan lese mer om Anna og hennes tjenester her: https://www.fysioterapeutannalejerstedt.no/#page-top

 

JORDMOR KINE FOSSUM

 

*sette inn bilde av kine - nærbilde i hvit frakk*

Kine Fossum er vår hovedlærer i utdanningen "Medisinsk Yoga ved graviditet og barsel."

Hun er autorisert jordmor og yogainstruktør. Hun har to barn på 17 og 19 år, det var under fødsel av sin sønn for 19 år siden hun bestemte seg for å bli jordmor til tross for en stor rift grad 3c. Da datteren ble født to år etter styrket fødselsopplevelsen nærmest et kall om å bli jordmor. 

 

Før hun ble jordmor har hun lang erfaring som sykepleier med arbeid i psykiatrien, barneavdeling, nevrokirurgi og nevrologisk avdeling, akuttmottak, legevakt, eksamenssensor og veileder for sykepleierstudenter på USN, lærer på helse og sosialfag vgs, lindrende avdeling og som ernæringsrådgiver. Hun har også en tverrfaglig videreutdanning i smertebehandling. 

Du kan lese mer om Kine og hennes tjenester her: About Me | Fødehuset (fodehuset.com)

bottom of page