top of page

Medisinsk Yoga Kvinnehelse

Hvorfor et dypdykk i Medisinsk Yoga og kvinnehelse? Både i arbeid med mennesker og i livet generelt møter vi på mennesker med forskjellige utfordringer.

Etter å ha jobbet med mennesker over mange år, særlig mange kvinner, er det ofte de samme utfordringene vi ser går igjen.

 

Det er veldig mange som sliter med PMS, endometeriose, infertilitet, overgangsalder og liknende, og dette er tall som er økende. Det er nå en gang slik at vi er skapt forskjellige, men samtidig former samfunnet og tilværelsen oss. Det viser seg at en del overføres genetisk, men det meste er påkjenninger fra miljøet vi lever i. Det er jo fantastisk å tenke på at vi kan endre og styre hvordan vi har det i stor grad, særlig når vi har et så kraftfullt verktøy som Medisinsk Yoga tilgjengelig.

 

 

 

 

Vi tar kvinnehelse på alvor og har gjennom mange år tilegnet oss teoretisk og praktisk kunnskap om hvordan vi kan støtte kroppen på best mulig måte.

Ønsker du å tilegne deg kunnskap om kvinnehelse og hvordan Medisinsk Yoga  kan fungere som støtte? Da kan dette sertifiseringsprogrammet være noe for deg.

kvinnehelse-04.jpg

At dagene er forskjellige har vi vel alle merket på et eller annet tidspunkt i livet, men å gjøre dagene våre så gode som mulig å støtte kroppen både mentalt og fysisk er essensielt for dette.

 

Vi i Medisinsk Yoga Norge tenker at vi alle har med oss noe i livet som kan oppleves tungt å bære – men gjennom gode verktøy kan vi styrke oss selv så det vi bærer på ikke stopper oss fra å rusle videre på livets vei. 

Vi har møtt flere kvinner med diverse "kvinneplager" som har blitt fortalt at dette er bare noe de må leve med. 

Dette har vi ikke slått oss til ro med. Vi ønsket å utforske dette nærmere og vil nå dele med dere nyttige verktøy som har vært til god støtte for flere.

Praktisk info

Kursholdere er Cathinka Devor og Marianne Feydt.
Du kan lese om deres bakgrunn under fanen "Om oss" og "Teamet".

 

Sertifiseringskurset går over to dager

Du får en manual med teori og yogaprogrammer.

Pris: 4990kr

Oppstart: 10. og 11. februar 2024, kl. 10:00-16:00

Hvor: Drammen

bottom of page